Your browser does not support JavaScript!


ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - Κάνει τη δική σας ΔΙΑΚΟΠΗ!

Ford Transit Tuning

Θυμηθείτε ότι το φορτηγάκι της επιχείρησής σας είναι ένα είδος επαγγελματικής κάρτας σε τροχούς! Από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται ιδιωτικά - λέει πολλά για τον ιδιοκτήτη. Ο χρόνος που αφιερώνουμε για την επιλογή του σωστού μοντέλου και του μοντέλου αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι αντανακλά εν μέρει τον τρόπο ζωής μας καθώς και τον εαυτό μας. Ευτυχώς - δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε! Το Ford Transit είναι μια εικόνα ποιότητας και ευελιξίας μεταξύ των οχημάτων κοινής ωφέλειας.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσετε στους πολυσύχναστους δρόμους, καθώς βιάζονται από μια μυριάδα σειριακά παραγόμενων αντιγράφων. Πώς να προσθέσετε λίγο χαρακτήρα και λάμψη στη διαμετακόμιση μας; Αποκτήστε τις ζώνες σας και μάθετε περισσότερα σχετικά με το λεπτό συντονισμό που σχεδόν κανείς μπορεί να αντέξει οικονομικά!
Η απάντηση είναι τμήματα χρωμίου του αυτοκινήτου!

Τα καθρέφτη Chrome καλύπτουνΤα καθρέφτη Chrome καλύπτουν Είναι το πρώτο στοιχείο που δίνει στο όχημά σας μοναδική εμφάνιση! Επιπλέον, αυξάνει την ορατότητα του φορτηγού σε χαμηλή έκθεση, επηρεάζοντας την οδική ασφάλεια. Αξίζει να δείτε σε σκληρές συνθήκες.
Το Chrome τοποθετείται στο εξωτερικό του καθρέφτη. Δίνουν την αρχική εμφάνιση στα αυτοκίνητα Ford Transit. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της παραγωγής, αυτή η επικάλυψη διατηρεί τη φυσική της εμφάνιση για πολλά χρόνια. Είναι επίσης πολύ εύκολο να συναρμολογηθεί. Απλά αφαιρέστε το προστατευτικό φύλλο από την ταινία στερέωσης (μέσα στο περίβλημα) και κόψτε το χρώμιο στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.
Λάβετε υπόψη ότι η επιφάνεια έχει υποστεί απολίπανση και ότι πρέπει να εγκατασταθεί σε θετική θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Χρωματισμένες λαβές θυρών


Ford Transit – chromed door handles

Chromed door handles Θα προσθέσει χαρακτήρα στο Ford Transit!
Τα περιβλήματα λαβής είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες - δεν υπάρχει κακός καιρός για αυτούς! Χάρη σε αυτό μπορούν να υπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τοποθετούνται σε ένα απολιπανθέν υπόστρωμα αποσπώντας την ταινία αλουμινίου της ταινίας στερέωσης, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό της επικάλυψης.
Ο τέλειος σχήματος χρώμιο αφαιρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα άθικτο υπό την επίδραση εξωτερικών συνθηκών.
Τα καλύμματα λαβής που διατίθενται στο κατάστημά μας κατασκευάζονται από έναν αξιόπιστο Trateo. Εταιρία.

Χρωματισμένο οπίσθιο φως

chromed rear light - ford transit

Chromed rear light Κατασκευάστηκαν για το Ford Transit MK8. Η παραγωγή της ξεκίνησε το 2014. Αντιπροσωπεύει το μοντέλο Transit τελευταίας γενιάς. Ο νεωτερισμός αυτού του οχήματος μπορεί να τονιστεί σε ένα απλό, τέλεια προσαρμοσμένο κάλυμμα λαμπτήρα. Τα χρώματα είναι κολλημένα στους οπίσθιους φανούς με ταινία διπλής όψης στο εσωτερικό της επικάλυψης. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι η αντοχή του - έχει πολύ ισχυρή κόλλα, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα αυτού του τμήματος.
Οι λαμπτήρες Chromy που διατίθενται στο κατάστημά μας χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλής ποιότητας υλικό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Διατηρεί τη φυσική της εμφάνιση για πολλά χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Λάμπα φώτων ομίχλης για το φως ομίχλης

”Chrome

Λάμπα φώτων ομίχλης για το φως ομίχλης Για τις εκδόσεις Ford Transit Connect MK1 διαθέσιμες από το 2009 είναι η τελευταία πρόταση στη σημερινή θέση. Τα καπάκια αλογόνου υπογραμμίζουν την πολυτέλεια του αυτοκινήτου μας - ιδανικό για επιχειρηματίες. Τι φαίνεται το συγκρότημα επικάλυψης; Παρακαλώ: αφαιρέστε το υπόστρωμα, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη της ταινίας στερέωσης. Θυμηθείτε στα εξαρτήματα χρωμίου στη θετική θερμοκρασία περιβάλλοντος . Μετά την εφαρμογή - πιέστε το κάλυμμα του αμαξώματος του αυτοκινήτου.
Αυτά τα απλά στοιχεία θα κάνουν το Ford Transit ξεχωρίζει από το πλήθος και θα τονίσει τον ατομικισμό σας.

Ξέρετε ότι ... ?

Άλλα άρθρα μας σχετικά με το ιστολόγιο: