Your browser does not support JavaScript!


Το Ford Transit Custom προσαρμόστηκε σε μια νέα έκδοση !!!


Από το 2012 έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε Ford Transit Custom. Έκτοτε, η εταιρία κέρδισε με επιμέλεια τη θέση του στην πρώτη γραμμή των εμπορικών οχημάτων. Κατά το προηγούμενο έτος (2016), πωλήθηκαν περίπου 120.000 αντίτυπα αυτού του μοντέλου. Πριν από λίγο καιρό συναντηθήκαμε με το ανανεωμένο Ford Tourneo Custom και τώρα ήρθε η ώρα για άλλη ένεση ειδήσεων. Το νέο Transit Custom έρχεται στην αγορά - είναι έκπληκτος με νέα εμφάνιση, εντυπωσιάζει με το εσωτερικό τουΕξωτερικό και αμάξωμα


Το ανακαινισμένο μοντέλο θα είναι το πιο εύκολο να το αναγνωρίσετε μπροστά. Θα υπάρχουν νέοι προβολείς (προαιρετικοί φανοί ημέρας και λαμπτήρες Xenon HID), αναδιπλούμενος προφυλακτήρας και μεγάλη μάσκα ψυγείου με ραβδώσεις. Μια άλλη καινοτομία θα είναι το πορτοκαλί χρώμα του λάκα - ήδη δημοφιλές στις φωτογραφίες που δείχνουν το νέο μοντέλο του οχήματος.

Εσωτερικό των ντουλαπιών, τσέπες και χώρος


Πολλές αλλαγές έχουν επέλθει στο εσωτερικό του οχήματος. Μπορείτε να το ονομάσετε "κινητό γραφείο"! Οι επιβάτες αυτού του van μπορούν να αισθάνονται σαν σε ένα αυτοκίνητο. Η ποιότητα των πλαστικών εξαρτημάτων και όλων των υλικών βελτιώθηκε. Στο νέο εσωτερικό υπάρχουν πολλά αποθηκευτικά διαμερίσματα, τα οποία στην κονσόλα έχουν χωρητικότητα 25 λίτρων. Ανάμεσά τους είναι: τρία ανοικτά ράφια στην κορυφή του ταμπλώ (ιδανικά για τα μαξιλαράκια για έγγραφα ή κινητά τηλέφωνα) και ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κατάλληλο για την αποθήκευση εγγράφων, π.χ. σε μορφή Α4, στο κάτω μέρος. Για περισσότερη άνεση, ένας πτυσσόμενος υποδοχέας κυπέλλου, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, είναι προσαρτημένος στα εξωτερικά άκρα της υποδοχής ποτηριών και στη φιάλη των δύο λίτρων.Το εσωτερικό της πόρτας έχει επανασχεδιαστεί πλήρως. Θα βρείτε τρία μεγάλα διαμερίσματα αποθήκευσης και μια πρακτική λαβή. Στην καμπίνα βρίσκουμε, μεταξύ άλλων. 8 ιντσών οθόνη αφής με SYNC3, η οποία μπορεί να λειτουργήσει με χειρονομίες και φωνή. Το SYNC 3 σας επιτρέπει να ελέγχετε τα ηχητικά, πλοήγησης και τα συνδεδεμένα smartphones με απλές φωνητικές εντολές. Μια εντελώς νέα εμφάνιση δόθηκε στο πάνελ για κλιματισμό. Άλλα είναι επίσης ρολόγια, ή ακόμα και το τιμόνι. Η άνεση της καθημερινής χρήσης βελτιώνει τα νέα καθίσματα με επανασχεδιασμένο εσωτερικό και γεωμετρία αφρού.

Τι κρύβεται κάτω από τη μάσκα?

Μια σύγχρονη μηχανή diesel EcoBlue δύο λίτρων είναι διαθέσιμη. Η μονάδα προσφέρει παραλλαγές των 105, 130 και 170 ίππων. Οι μηχανικοί μπόρεσαν να μειώσουν την όρεξή τους για καύσιμα κατά 13%, με 20% αύξηση της ροπής στο κάτω μέρος. Οι εκπομπές στην οικονομικότερη έκδοση Econetic είναι περίπου 148 g / km CO2, με μέση κατανάλωση καυσίμου 5.7 l / 100 km. Η ασθενέστερη έκδοση είναι εξοπλισμένη με Auto Stop Stop, ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης και Ford Acceleration Control, περιορίζοντας την ταχύτητα στα 100 km / hΕπί πλέον?

Ο κατάλογος των εγκαταστάσεων θα ενημερωθεί επίσης για τις τελευταίες τεχνολογίες που έχουμε αφιερώσει. Η λίστα ανοίγει με έναν ευφυή περιοριστή ταχύτητας, ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητα του οχήματος. Θα είναι επίσης διαθέσιμη η ειδοποίηση διασταυρούμενης κυκλοφορίας, η υποβοήθηση πριν από τη σύγκρουση με την ανίχνευση πεζών και το έξυπνο προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού.

Το Transit Custom production θα ξεκινήσει στα τέλη του 2017. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες για το μοντέλο σε μια νέα προβολή. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους πελάτες στις αρχές του 2018. Η Ford θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμη σε ποικίλες παραλλαγές: φορτηγά παράδοσης (επίσης με διπλή καμπίνα) καθώς και επιβατικό φορτηγό, σύντομο ή μακρύ μεταξόνιο, δύο ύψους στέγης και DMC Που κυμαίνεται από 2,6 έως 3,4 τόνους (ωφέλιμο φορτίο έως 1450 kg). Η ισχυρότερη έκδοση θα προσφερθεί στην προδιαγραφή Sport. Σε αυτό το μοντέλο, το Transit Custom θα είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 170 hp και θα ξεχωρίζει με μια σειρά από στυλιστικά πρόσθετα. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων. Διπλές λωρίδες στο καπό και ειδικές δερμάτινες ταπετσαρίες


Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα υβριδικό μοντέλο με υβριδικές εκπομπές μηδενικών εκπομπών (PHEV) που θα χτυπήσει την αγορά μέχρι το 2019.

Ξέρετε ότι ... ?

Άλλα άρθρα μας σχετικά με το ιστολόγιο: