Your browser does not support JavaScript!


Το Ford Transit είναι τώρα διαθέσιμο!

Όλα δείχνουν ότι το μέλλον ανήκει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στα αυτόνομα οχήματα. Οι νέοι κανονισμοί και η κατεύθυνση που οι μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων προσπαθούν να δείξουν ότι μπορούμε να συναντήσουμε την κυριαρχία των ηλεκτρικών οχημάτων σε 15-20 χρόνια. Όσον αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα που δεν είναι τόσο συγκλονιστικά, η μοναδική άποψη είναι αυτή της "μπαταρίας". Πόσο σύντομα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση; Διαβάστε περισσότερα!


Lightning SystemsΤα συστήματα Lightning Systems, που αναπτύσσουν λύσεις βελτίωσης της αποδοτικότητας και των εκπομπών για τους στόλους σε ολόκληρο τον κόσμο, εισάγουν ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μηδενικών εκπομπών για τα μοντέλα επιβατικών βαγονιών, τα βαγόνια, τα κουτάβια και τα κιβώτια ταχυτήτων Ford Transit.
Οι προ-παραγγελίες γίνονται τώρα από την Lightning Systems για το νέο ολοκαίνουριο σύστημα LightningElectric upfit για το Ford Transit, αποκάλυψε η εταιρεία.
Η νέα προσφορά μετατροπής θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στις Ford Transits στην κατηγορία βαρέων επαγγελματικών οχημάτων (μεικτή ονομαστική διαβάθμιση οχήματος 10,360 λιβρών), με αγορά διαθέσιμη μέσω του προγράμματος eQVM της Ford Motor Company. Όλες οι υπηρεσίες και οι μετατροπές εκτελούνται από τους αντιπροσώπους και τους εκδότες που έχουν πιστοποιηθεί από την Ford QVM.
Συνολικά, η τιμή για μια μετατροπή στις ΗΠΑ είναι μεταξύ $ 69.000 και $ 89.000, ανάλογα με το αν κάποιος επιλέγει το εύρος των 50 μιλίων ή την περιοχή των 100 μιλίων. Οι παραδόσεις πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους. Η εγκατάσταση αναφέρεται μόνο για λίγες ώρες.
Με βάση τις επιλογές που επιλέξατε, η φόρτιση με έναν γρήγορο φορτιστή 50 kW DC μπορεί να ολοκληρωθεί πλήρως σε λιγότερο από μισή ώρα και η χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου μπορεί να φθάσει τα 4.000 λίβρες.
Τα συστήματα Lightning Systems συνεργάστηκαν με το New Eagle για το σχεδιασμό του συστήματος LightningElectric για τη Ford Transit. Η τεχνολογία UQM Technologies θα παρέχει τα εξαρτήματα του κιτ του κιτ, συμπεριλαμβανομένου του κιβωτίου ταχυτήτων, του ηλεκτροκινητήρα και του μετατροπέα, καθώς και τα λογισμικά ελέγχου για βέλτιστη απόδοση και απόδοση.Deutsche Post DHL GroupΟ όμιλος Deutsche Post DHL ξεκίνησε την παραγωγή ενός ηλεκτρικού φορτηγού μεταφοράς με βάση την έβδομη γενιά της Ford Transit, την StreetScooter GmbH και την Ford-Werke GmbH, τον Ιούλιο του 2017. Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, θα υπάρχουν τουλάχιστον 2.500 ηλεκτρικά οχήματα Transit στα γερμανικά μέχρι το 2018, οι οποίες θα προσαρμοστούν στις προδιαγραφές της Deutsche Post και της DHL.
Η StreetScooter GmbH κατασκευάζει φορτηγά εργασίας στο Άαχεν από το 2015. Μέχρι σήμερα, ο στόλος της Deutsche Post είναι ήδη κοντά σε 3.000 μονάδες.
Τα μικρά πακέτα ηλεκτρικής τροφοδοσίας έχουν συσκευασία 4,3 κυβικών μέτρων και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου (Li-Ion) επιτρέπουν έως και 80 χιλιόμετρα. Ποια θα είναι η περίπτωση της Ford Transit; Ηλεκτρική διακίνηση με παροχή άνω των 20 κυβικών μέτρων και η σειρά των μπαταριών ιόντων λιθίου που είναι εγκατεστημένες στο όχημα είναι αρκετή για να οδηγεί από 80 έως και 200 ​​χιλιόμετρα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας παράγει 204 hp και 300 Nm, αλλά η μέγιστη ταχύτητα του StreetScooter Work XL είναι μόλις 85 km / h.
Το επίσημο ωφέλιμο φορτίο του StreetScooter Work XL είναι 1 350 kg, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς φόρτωση, αυτή η παράδοση με courier ζυγίζει μέχρι 2.900 kg. Το υψηλό προσωπικό βάρος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις βαριές μπαταρίες.


Υβριδικό Ford Transit Custom PHEVΤο αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Cenex Low Carbon Vehicle 2017 (Cenex) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτόματη - όπως και κάθε άλλο υβριδικό πληκτρολόγιο - είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό μοτέρ, μπαταρία ιόντων λιθίου και κινητήρα εσωτερικής καύσης. Στη Ford, αυτό είναι ένα βραβείο EcoBoost 1 λίτρου.
Οι μπαταρίες plug-in Transit βρίσκονται κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου, ώστε να μην μειώνεται ο χώρος αποσκευών. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 50 χιλιόμετρα σε καθαρά ηλεκτρική οδήγηση. Μια επιπλέον δεξαμενή βενζίνης επιτρέπει συνολικά πάνω από 500 χιλιόμετρα. Η Ford ετοιμάζει 20 αντίγραφα του αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή. για το Γραφείο Μεταφορών του Λονδίνου και το Αστυνομικό Γραφείο. Τα αυτοκίνητα θα συμμετάσχουν σε δοκιμές διάρκειας 12 μηνών. Η μαζική παραγωγή του υβριδικού Ford Transit Custom plug-in θα χτυπήσει το 2019.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟ…

Η εντελώς ηλεκτρική έκδοση του Ford Transit, που ονομάζεται Edison, κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Smith Electric Vehicles το 2009! Το εύρος του οχήματος ήταν περίπου 130-160 χιλιόμετρα. Η μέγιστη ταχύτητα ήταν 80 km / h! Αυτά είναι συγκρίσιμα με αυτά που προσφέρουν άλλες εταιρείες μετά από 8 χρόνια!


>

Ξέρετε ότι ... ?

Άλλα άρθρα μας σχετικά με το ιστολόγιο: