Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - Πώς να οικοδομήσουμε ένα Van τροχόσπιτο;

Πολλοί ενθουσιώδεις ταξιδιώτες ονειρεύονται να δημιουργήσουν το δικό τους αυτοκίνητο, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο περιορισμένος χώρος φόρτωσης δημιουργεί απεριόριστες δυνατότητες κατοικίας. Ένα πράγμα είναι αρκετό για ένα αυτοσχέδιο στρώμα, άλλοι συμπληρώνουν το αυτοκίνητο με μια κουζίνα, ενώ άλλοι δημιουργούν αυτόνομα, ανεξάρτητα έργα.


Ford Transit - δικό σας έργο ή έτοιμη κατασκευή;


Οι περισσότεροι άνθρωποι που σχεδιάζουν να αγοράσουν / κατασκευάσουν ένα φορτηγάκι φέρνουν την υπόθεση αυτή στο οικονομικό κριτήριο. Ένα σχέδιο που είναι προσωπικά προετοιμασμένο είναι μια φθηνότερη λύση. Ειδικά ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πάντα σε μια στιγμή. Η ανεξάρτητη δουλειά θα φέρει σίγουρα περισσότερη ευχαρίστηση και αγάπη στο ίδιο το όχημα. Η εκτέλεση της ίδιας της ανασυγκρότησης μπορεί επίσης να ανταποκριθεί στις δικές σας, συγκεκριμένες προσδοκίες. Όλα είναι ωραία ... γιατί γιατί θα ενδιαφερόταν κάποιος να αγοράσει ένα πλήρες καροτσάκι; Όταν κάποιος είναι οικονομικά ανεξάρτητος και δεν έχει χρόνο - τότε θα προτιμήσει να πάει με έτοιμη λύση. Ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να είναι σίγουρο ότι το camperan θα δημιουργηθεί από επαγγελματίες. Αυτό εγγυάται σταθερότητα, παρέχει ένα είδος άνεσης. Κατά τη διάρκεια του DIY σας μπορείτε να κάνετε πολλές ζημιές, συμπεριλαμβανομένων των μη αναστρέψιμων ζημιών. Η απόφαση πρέπει συνεπώς να εξαρτάται από τις ατομικές δυνατότητες και προτιμήσεις. Κάθε λύση έχει καλές και κακές πλευρές! Αν, ωστόσο, αποφασίσετε να αλλάξετε το φορτηγό σε ένα αυτοκινούμενο, έχουμε κάποιες βασικές συμβουλές για εσάς.Ford Transit - Πώς να αλλάξετε ένα φορτηγό σε ένα αυτοκίνητο;


1. Επιλέξτε τη σωστή έκδοση του Transit van.

Το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι η επιλογή της σωστής έκδοσης ενός φορτηγού της Ford. Όπως γνωρίζετε καλά, κάθε γενιά της Transit van κοιτάζει με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να προσαρμόσετε την επιλογή στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες. Οι λάτρεις των Classics θα αρχίσουν να αναζητούν μοντέλα MK1 και MK2. Τα άτομα που χρειάζονται περισσότερο χώρο θα χρειαστεί να επιλέξουν μια έκδοση με υψηλή στέγη Jumbo. Τα μοντέλα MK3 - MK5 θα πρέπει να είναι τα φθηνότερα. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι πολλά εξαρτώνται από την κατάσταση του κινητήρα καθώς και από το ίδιο το σώμα. Είναι ευκολότερο να δουλεύεις σε ένα μικρό, καλά διατηρημένο μοντέλο από ένα διαρρέον τυρί.2. Σχεδιάστε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε!

Εάν έχετε ήδη ένα φορτηγό Ford Transit, στο οποίο μπορείτε να εργαστείτε, θα πρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε. Μετρήστε την επιφάνεια ενός δυνητικού κρεβατιού, ρυθμίστε την τοποθέτηση των βασικών πραγμάτων - το ίδιο το κρεβάτι μπορεί να αναρτηθεί από την οροφή. Σε αυτό το στάδιο πρέπει να αποφασίσετε αν χρειάζεστε μια γωνιά τραπεζαρίας, πόσα ντουλάπια μπορεί να χωρέσει, αν υπάρχει νεροχύτης, χώρος για ποδήλατα...3. Πράξη!

Σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά να αναληφθεί δράση. Θυμηθείτε ότι κάθε κίνηση σας περιορίζει τις δυνατότητές σας στο μέλλον. Κάθε οπή κοπής στο σώμα Transit, κάθε συγκολλημένο στοιχείο θα μειώσει τον αριθμό πιθανών παραλλαγών και αλλαγών. Ένα από τα πρώτα βήματα μπορεί να είναι η σωστή μόνωση της Transit σας και η εφαρμογή των κατάλληλων πλαισίων μέσα στο όχημα. Στο επόμενο στάδιο, αξίζει να τοποθετήσετε το κρεβάτι για να δείτε πόση πραγματικός χώρος υπήρχε μέσα. Μην κάνετε τα πάντα με τη μία. Βήμα προς βήμα, μετά το στάδιο, αναπτύξτε το σπουδαίο έργο σας. Αφού ολοκληρώσετε τα μεμονωμένα στάδια αναδιαμόρφωσης, πάρτε το όχημά σας σε σύντομο ταξίδι. Ελέγξτε πώς αντιδρούν τα νέα στοιχεία στην οδήγηση - είναι κάτι που απαιτεί περισσότερη σταθεροποίηση ή υποστήριξη; Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εισάγετε ηλεκτρικές πρίζες στο πίσω μέρος του οχήματος. Μην ξεχνάτε ότι είναι το δικό σας έργο. Μπορείτε να βάζετε ό, τι θέλετε σε αυτό. Από τον πέτρινο φούρνο, μέσω του χρυσού ψαριού στην αιώρα, κρέμασε ανάμεσα στην κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα..4. Ταξιδέψτε!

Το πιο σημαντικό στάδιο! Απλά μπείτε στο Ford Transit και χτυπήστε το δρόμο! Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθεί ολόκληρο το έργο! Ξεκινήστε με τα πιο σημαντικά πράγματα, προχωρήστε σε ένα ταξίδι και ελέγξτε τι χάσετε περισσότερο. Στη συνέχεια αντιμετωπίστε αυτό το στοιχείο ως τον επόμενο στόχο του καταπληκτικού έργου σας. Η αλήθεια είναι ότι πάντα θα υπάρχει κάτι για να διορθώσουμε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χάσετε τον εαυτό σας σε συνεχείς διορθώσεις και ανακατασκευές, γιατί μπορείτε να ξεχάσετε τον κύριο στόχο των ενεργειών σας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!

Θυμηθείτε επίσης να προσέξετε την τεχνική προετοιμασία του οχήματος. Η υπέρβαση ενός μεγάλου αριθμού χιλιομέτρων προκαλεί φυσική φθορά ορισμένων εξαρτημάτων, τα οποία αντικαθίστανται συνεχώς - φίλτρα καυσίμου, φίλτρα αέρα, τακάκια φρένων. Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα μέρη για το Ford Transit van στην ιστοσελίδα μας! Τι περιμένεις? Φροντίστε τα δικά σας όνειρα!


Ξέρετε ότι ... ?

Άλλα άρθρα μας σχετικά με το ιστολόγιο: