Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - νέος εξοπλισμός, χαμηλότερο βάρος

Αν σας ενδιαφέρουν οι τελευταίες τάσεις στον κόσμο των φορτηγών, τότε σίγουρα θα δώσετε προσοχή στο τελευταίο μοντέλο φορτηγού της Ford. Το Ford Transit 2024 μπορεί να μην είναι μια νέα γενιά βαν, αλλά υπόσχεται ορισμένα νέα χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσες λύσεις που σίγουρα θα κάνουν τη ζωή των οδηγών και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων ευκολότερη. Μήπως η ανανεωμένη έκδοση έχει πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου φορτηγού διανομής της χρονιάς 2024; Σας προσκαλούμε να διαβάσετε το άρθρο.

Transit 2024 - ψηφιακά όργανα και SYNC 4

Ας ξεκινήσουμε με το εσωτερικό. Το ευρωπαϊκό τμήμα της Ford τοποθέτησε στο Ford Transit 2024 ένα σύνολο ψηφιακών οργάνων 8 ιντσών. Αυτό σημαίνει ότι τα παραδοσιακά αναλογικά όργανα για την ταχύτητα, την κατάσταση καυσίμου ή τη θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού ανήκουν στο παρελθόν. Η οθόνη αφής 12 ιντσών θα διευκολύνει την πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, από την πλοήγηση μέχρι τα συστήματα επικοινωνίας. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το σύστημα SYNC 4 φέρνει επίσης σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως συνδεσιμότητα 5G και ενημερώσεις OTA (Over The Air). Βρείτε ανταλλακτικά για το Ford Transit στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Νέο Transit 2024

Νέα χαρακτηριστικά στην πλοήγηση

Το SYNC 4 παρέχει επίσης πρόσβαση στο σύστημα Connected Navigation. Αυτό το σύστημα θα ενημερώνει τον οδηγό για την κατάσταση της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο για τους πρώτους 12 μήνες μετά την αγορά. Επιπλέον, το σύστημα θα σας επιτρέπει να βρίσκετε εύκολα σημεία ενδιαφέροντος, όπως πρατήρια καυσίμων ή χώρους στάθμευσης. Το σύστημα ενσωμάτωσης Pro Upfit είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που σίγουρα θα αποδειχθεί χρήσιμο στη δουλειά, προσφέροντας έλεγχο του αμαξώματος από την εργοστασιακή οθόνη. Στην περίπτωση των φορτηγών ψυγείων, θα είναι δυνατός ο έλεγχος της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του χώρου φόρτωσης από τη θέση του οδηγού.

Συστήματα ασφαλείας του Ford Transit 2024

Η ασφάλεια έχει επίσης αναβαθμιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Το νέο Ford Transit 2024 θα είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό σύστημα Pre-Collision Assist και αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, καθώς και με συστήματα υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας όχι μόνο για τον οδηγό, αλλά και για τους άλλους χρήστες του δρόμου. Το Delivery Assist είναι η απάντηση της Ford στις αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου των ταχυμεταφορών, αυτοματοποιώντας και επιταχύνοντας τη διαδικασία παράδοσης. Τα περισσότερα εξαρτήματα του Ford Transit 2024 θα είναι τα ίδια με αυτά της έκδοσης 2019.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Ελαφρύτερα εξαρτήματα και νέο κιβώτιο ταχυτήτων

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε ούτε το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις. Η εισαγωγή του νέου κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς και ελαφρύτερων κομβίων και εξαρτημάτων φρένων, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του βάρους έως και 27 kg για το Ford Transit 2024. Η μείωση του κενού βάρους μεταφράζεται σε αύξηση του ωφέλιμου φορτίου, το οποίο αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για τα φορτηγά. Το νέο κιβώτιο ταχυτήτων όχι μόνο θα βελτιώσει την αποδοτικότητα, αλλά θα επιτρέψει επίσης τη ρυμούλκηση βαρύτερων φορτίων, αυξάνοντας την ευελιξία του van. Η πλήμνη τροχού ford transit για την έκδοση 2024 είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην γκάμα του καταστήματός μας.

Σύστημα απομακρυσμένης εκκίνησης κινητήρα

Το Ford Transit 2024 μπορεί να εξοπλιστεί με σύστημα απομακρυσμένης εκκίνησης κινητήρα, το οποίο σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε την ανάφλεξη από απόσταση έως και περίπου 100 μέτρα. Είτε πρόκειται για ένα χειμωνιάτικο πρωινό είτε για μια καυτή καλοκαιρινή μέρα, απλά πατήστε ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο και το σύστημα απομακρυσμένης εκκίνησης κινητήρα θα ρυθμίσει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος σε ένα άνετο επίπεδο, ακόμη και πριν μπείτε μέσα. Εάν το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με αυτόματο κλιματισμό, θα μπορείτε να τον ρυθμίσετε ώστε να αρχίζει να λειτουργεί όταν ξεκινάτε το όχημα από απόσταση. Εάν διαθέτετε χειροκίνητο κλιματισμό, το σύστημα θα λειτουργεί με τις ρυθμίσεις που ήταν ενεργές όταν σβήσατε το όχημα.
Transit 2024 - Εκκίνηση του κινητήρα από απόσταση

Ford Transit 2024 - πρεμιέρα

Το Ford Transit 2024 είναι πιο σύγχρονο, πιο αποδοτικό και πιο ασφαλές. Είναι ένα μοντέλο που σίγουρα θα προσελκύσει την προσοχή τόσο των οδηγών όσο και των ιδιοκτητών μεταφορικών εταιρειών. Με ένα τόσο ευρύ φάσμα καινοτομιών, το Ford Transit 2024 αναμένεται να θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία των φορτηγών. Οι πρώτες παραδόσεις αυτού του εκσυγχρονισμένου φορτηγού αναμένονται το καλοκαίρι του 2024. Είστε έτοιμοι για μια επανάσταση; Το Ford Transit 2024 περιμένει να ορίσει μια νέα εποχή στα φορτηγά. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το κείμενο σχετικά με: Ford Tourneo Connect 2023.

Ξέρετε ότι ... ?

Άλλα άρθρα μας σχετικά με το ιστολόγιο: