Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - νέα έκδοση του εμβληματικού τροχόσπιτου

Το τροχόσπιτο αυξάνει τη δημοτικότητά του τα τελευταία χρόνια και η Ford δεν μένει πίσω. Το Ford Transit Custom Nugget 2024 που παρουσιάστηκε πρόσφατα φέρνει καινοτομίες που αξίζει να δείτε από κοντά. Η Ford συνεχίζει την παράδοση της αριστείας και της καινοτομίας με την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς της τροχόσπιτου. Αντανακλώντας την αυξανόμενη τάση ενδιαφέροντος για "σπίτια σε ρόδες", το νέο Ford Transit Custom Nugget 2024 φέρει την υπόσχεση της εξέλιξης, συνδυάζοντας την παράδοση με τη νεωτερικότητα. Τι το κάνει μοναδικό ανάμεσα στα άλλα τροχόσπιτα της αγοράς; Απολαύστε το άρθρο.

Στυλ και σύστημα κίνησης

Η τελευταία επανάληψη του Transit Custom Nugget δεν εκπλήσσει όσον αφορά τη σχεδίαση. Συνεχίζει τη σχεδίαση του βασικού μοντέλου, αλλά με μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές - την επικάλυψη της οροφής και την τέντα στη δεξιά πλευρά. Η γκάμα των κινητήρων έχει διευρυνθεί σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Οι λάτρεις του ντίζελ θα εκτιμήσουν τον 2.0 EcoBlue turbodiesel των 170 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Οι λάτρεις της πράσινης οδήγησης, εν τω μεταξύ, θα εκτιμήσουν το plug-in υβριδικό σύστημα 232 ίππων, που βασίζεται στην τεχνολογία του Ford Kuga.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - εσωτερικό

Στο Ford Transit Custom Nugget 2024, το βασικό στοιχείο είναι το εσωτερικό. Η ψηφιοποίηση δεν ξέφυγε από αυτό το μοντέλο και αυτό αποδεικνύεται από τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής 13 ιντσών με το λογισμικό Ford SYNC 4, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει πλοήγηση βασισμένη στο cloud και ασύρματη σύνδεση με smartphone. Το κόκπιτ είναι καλά μελετημένο και εργονομικό, με περιστρεφόμενα μπροστινά καθίσματα και επίπεδο δάπεδο που διευκολύνουν τη μετακίνηση στην καμπίνα. Οι χώροι καθιστικού, ύπνου και κουζίνας έχουν διαχωριστεί σαφώς. Η κουζίνα έχει σχεδιαστεί σε σχήμα "L", προσφέροντας 20% περισσότερο χώρο στον πάγκο και ένα νέο ψυγείο. Λεπτομέρειες όπως οι πόρτες που κλείνουν με μαλακό κλείσιμο και οι χειρολαβές των ντουλαπιών που βγαίνουν προς τα έξω προσθέτουν περαιτέρω γοητεία στο εσωτερικό.
εσωτερικό Transit Custom Nugget 2024

Τεχνολογία στα χέρια σας

Οι περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινούμενου ελέγχονται μέσω μιας οθόνης αφής 7 ιντσών. Σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θέρμανση, τη στάθμη του νερού και τη στάθμη της μπαταρίας. Αξίζει επίσης να σημειωθούν ο καινοτόμος φωτισμός LED και το φωτοβολταϊκό πάνελ στην οροφή, το οποίο μπορεί να παρέχει περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεται για την τροφοδοσία όλων των συστημάτων.

Περίληψη: Ford Transit Custom Nugget 2024

Το Ford Transit Custom Nugget 2024 συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την πρακτικότητα που απαιτείται από ένα τροχόσπιτο. Βασισμένο σε ένα δοκιμασμένο πλαίσιο, αλλά με ανεξάρτητη ανάρτηση στο πίσω μέρος, το Transit Custom Nugget 2024 είναι η απάντηση στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς τροχόσπιτων. Η βασική τιμή είναι 76.500 ευρώ στη γερμανική αγορά. Θα γίνει το Ford Nugget 2024 ο βασιλιάς των δρόμων και των τροχόσπιτων; Ο χρόνος θα δείξει. Αλλά να θυμάστε ότι μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά για φορτηγά και αυτοκινούμενα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Ford Nugget 2024

Η ιστορία του Ford Nugget - ένα ταξίδι στις δεκαετίες

Η ιστορία του τροχόσπιτου Ford Nugget χρονολογείται από το 1986, όταν η Ford, σε συνεργασία με τον ηγέτη της βιομηχανίας τροχόσπιτων Westfalia, παρουσίασε την πρώτη έκδοση του οχήματος. Η Westfalia, με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, θεωρείται εδώ και χρόνια πρωτοπόρος μεταξύ των κατασκηνωτών. Θρυλικά μοντέλα όπως το James Cook ή το Joker, βασισμένα σε σασί Ford ή Daimler, έχουν γίνει σύμβολο της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, της ανθεκτικότητας και της ασφάλειας. Η ιστορία της Westfalia ξεκίνησε ήδη από το 1844, όταν ο Johann Bernhard Knöbel ίδρυσε το σιδηρουργείο, από τις παραγωγές του οποίου ξεκίνησε αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι. Ωστόσο, η πραγματική επανάσταση ήρθε τη δεκαετία του 1950, όταν, κατόπιν ειδικού αιτήματος ενός πελάτη της, η Westfalia δημιούργησε το "Camping Box", μετατρέποντας ένα τυπικό φορτηγάκι VW σε ένα πλήρως εξοπλισμένο τροχόσπιτο, το οποίο έγινε το όνειρο πολλών ταξιδιωτών της εποχής. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Ξέρετε ότι ... ?

Άλλα άρθρα μας σχετικά με το ιστολόγιο: