Your browser does not support JavaScript!

Transit Center <br/> ιστορία

Transit Center
ιστορία

1996

Από αγάπη και πάθος

Η αρχή της Transit Center συνδέεται με το πάθος προς την αυτοκίνηση και τη μεγάλη αγάπη δύο ανθρώπων. Αυτά τα δύο πράγματα, μετά από το γάμο, είχαν ως αποτέλεσμα το 1996 το άνοιγμα της εταιρείας μας. Στην αρχή η εταιρεία ονομάζοταν PHU «Bimera» και ήταν το πρώτο μας βήμα σε έναν μεγάλο δρόμο που διασχίζουμε ως σήμερα...

Marcin Wicik

Οι αρχές ήταν δύσκολες γιατί αρχίσαμε από το μηδέν. Τα πρώτα χρήματα τα οποία βγάλαμε στην Αγγλία καθώς και κάποια άλλα που δανείσθηκαν από την οικογένεια, δόθηκαν σε ένα οικόπεδο στο Pędzewo. Μετά από λίγο καιρό τοποθετήθηκαν εκεί πρόχειρα γκαράζ και ένα ξύλινο γραφείο. Έτσι άρχισε η περιπέτεια!

Transit Center 1996
Ford Transit MK5 Transit Center ιστορία

1997 - 2004

Αιώνια περιπλάνηση γύρω
από ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Η ονομασία μας άλλαξε σε Transit Center. Από εκείνη την στιγμή, ασχολούμαστε μόνο με τα ανταλλακτικά του Ford Transit. Η περιόδος αυτή χαρακτηρίστηκε από συχνά ταξίδια στην Αγγλία για την εύρεση όλο και πιο κατάλληλων ανταλλακτικών. Στα ταξίδια πάντα παίρναμε μαζί μας ένα Ford Transit MK5, από το οποίο είχαμε τις καλύτερες αναμνήσεις. Το Transit van μας έφερνε πάντα με ασφάλεια πίσω στο σπίτι!

2000

Εισαγωγή ανταλλακτικών

Εκτός από εκδρομές με το Transit αρχίσαμε να εισάγουμε όλο και περισσότερα ανταλλακτικά. Φορτηγά και πλοία γεμάτα με ανταλλακτικά κατέφθαναν στην εταιρεία μας.

Φέρνοντας Μέρη Transit Center
Κατασκευή της Αίθουσας Αποθήκης Transit Center

2001

Η πρώτη μεγάλη
επένδυση – Η αποθήκη

Η πρώτη μας μεγάλη επένδυση που ήταν το χτίσιμο της μεγάλης μας αποθήκης, αποτέλεσε δουλειά 3 μηνών για εμάς και τους γείτονες μας. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της πρώτης μας αποθήκης ανταλλακτικών κι ένα εργαστήριο που υπηρετούσε τα φορτηγά και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το ίδιο έτος αρχίσαμε επίσης να φτιάχνουμε τα πρώτα αγωνιστικά αυτοκίνητα!

2003

Η πρώτη μας ιστοσελίδα

Ήταν το επόμενο μεγάλο βήμα. Δημιουργήσαμε την πρώτη ιστοσελίδα της Transit Center και προσφέραμε περισσότερα ανταλλακτικά. Η επίσκεψη μας στις ΗΠΑ, το ενδιαφέρον μας για το online εμπόριο, η ετοιμότητα για ανάπτυξη καθώς επίσης και η συνεργασία μας με τον Jakub Nitka #Qba αποτέλεσαν κίνητρο για τη δημιουργία της πρώτης μας ιστοσελίδας με όνομα www.transitcenter.pl.

εξέγερση www.transitcenter.uk
Κερδίζοντας το Πρωτάθλημα Transit Center Motorsport

2007

Transit Center Motorsport κερδίζει
το βραβείο στο RallyCross

Η εταιρεία Transit Center πάντα είχε δυνατή σχέση με το motorsport και κυρίως με το rallycross. Η συνεργασία με πολλές εταιρείες αυτού του κλάδου έδωσε το πρώτο βραβείο στο Πολωνικό Πρωτάθλημα Rallycross 2007 στην ομάδα Transit Center. Το αυτοκίνητο που κέρδισε ήταν κορυφαίας ποιότητας Ford Focus!

2009

Το πρώτο online
μαγαζί στα Πολωνικά

Δημιουργείτε το πρώτο online μαγαζί με ανταλλακτικά για το Ford Transit που λειτουργεί στην πολωνική γλώσσα. Από στην αρχή, το online μαγαζί μας, είχε ένα ευρύ φάσμα από ανταλλακτικά. Μετά από μερικούς μήνες, ξεκίνησαν οι πρώτες παραγγελίες από το εξωτερικό.

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

2011

Δημιουργία του DRIFT BUS
σε βάση του FORD TRANSIT

Το 2010 γεννήθηκε στο μυαλό του Marcin Wicik η ιδέα να δημιουργηθεί το πρώτο στον κόσμο αυτοκίνητο μεταφοράς που θα ήταν κατάλληλο για μοτοσπορ. Η ιδέα ήταν να κατακευαστεί το πρώτο Ford Transit για αγώνες του Rallycross. Τελικά το αυτοκίνητο έγινε κατάλληλο για drifting, χάρη στην συνεργασία με την Polody Performance.

Drift Bus Transit Center

2012

Η εταιρεία επεκτάθηκε αποκτώντας
και το διπλανό οικόπεδο

Μετά την αγορά του διπλανού οικόπεδου συμπεριλαμβανομένων των γραφείων, η Τransit Center γίνεται μεγαλύτερη με νέες δυνατότητες για το μέλλον.

Αγορά οικοπέδου Transit Center

2013

Δημιουργία του πρώτο online
καταστήματος στην Αγγλική γλώσσα.

Τα ταξίδια στην Ευρώπη σχετικά με το μοτοσπορ καθώς και οι επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες μεγάλωσαν την όρεξη μας για ανάπτυξη. Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο online κατάστημα στα Αγγλικά www.transitcenter.uk, από το οποίο ξεκίνησαν πωλήσεις προς το εξωτερικό. Αυτή είναι η αρχή της επεκτάσης μας στις Ευρωπαικές αγορές!

2014

Επέκταση των γραφείων
Επεκτάση στις δυτικές αγορές (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία)

Ανάπτυξη! Ανοίξαμε online μαγαζία για άλλες χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία. Τα νέα μας κτίρια αποτελούν ένα μοντέρνο μέρος για την εξυπηρέτηση πελάτων και το τμήμα ΙΤ Transit Center. Η υψηλή προσφορά οδήγησε στην εξαγορά της εταιρείας Titan Parts, η οποία ασχολείται με τη διανομή και την πώληση ανταλλακτικών για φορτηγά.

επέκταση Transit Center
περιοδικό Transit Center

2015

Νέα αποθήκη με υπέθρια έκθεση

Η εκπλήρωση των στόχων μας, δημιούργησε την ανάγκη κατασκευής μίας νέας αποθήκης. Η παλαιά αποθήκη και τα γραφεία ανακατασκευάστηκαν κι αποτέλεσαν μαζί μία νέα αποθήκη η οποία είναι και το μεγαλύτερο κτίριο της Transit Center, Η επένδυση αυτή, μας προσφέρει χώρο αποθήκευσης μέχρι και το 2022!

2015 - 2018

πόμενα online μαγαζιά
22 χώρες

Κερδίσαμε το Αντιπρωτάθλημα Rallycross της Πολωνίας ως χορηγός της Wicik Motorsport. Το Focus RX των 600 ίππων με το λογότυπο του Transit Center αγωνίστηκε με επιτυχία σε ευρωπαϊκές πίστες αγώνων. Δημιουργήσαμε επιχειρηματικές συνεργασίες με την Trateo και την NGK, οι οποίες είχαν θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

Transit Center σε 22 χώρες
Συγχώνευση με τη Transland

2019

Περαιτέρω δραστηριότητες στο δίκτυο
Συγχώνευση

Το 2019, η Transit Center ανέλαβε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Πολωνία, ειδικευμένη στην πώληση ανταλλακτικών για τη Ford Transit van. Η συγχώνευση με την Transland από το Leszno, εδραίωσε την ισχυρή θέση της εταιρείας μας στην εγχώρια αγορά. Η αύξηση του αριθμού των τμημάτων Transit στην αποθήκη μας προχώρησε παράλληλα με τη βελτίωση της εικόνας της εταιρείας στο δίκτυο. Κύριος στόχος ήταν η θέση στο Google και η βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Το προφίλ του facebook ξεπέρασε τις 10.000 ευχές, ενώ στο βρετανικό κατάστημα εισήγαμε επικοινωνία από την εφαρμογή Messenger.2020

Αθλητική επιτυχία και συνεργασίες

Ανάπτυξη! Ανοίξαμε online μαγαζία για άλλες χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία. Τα νέα μας κτίρια αποτελούν ένα μοντέρνο μέρος για την εξυπηρέτηση πελάτων και το τμήμα ΙΤ Transit Center. Η υψηλή προσφορά οδήγησε στην εξαγορά της εταιρείας Titan Parts, η οποία ασχολείται με τη διανομή και την πώληση ανταλλακτικών για φορτηγά.


Οι επιτυχίες της Transit Center MotorsportΟικολογία στο Transit Center

2021

Κατεύθυνση: οικολογία

Εφαρμόσαμε ειδικές διαδικασίες σύμφωνα με τα φινλανδικά πρότυπα για τη μείωση των αποβλήτων που παράγονται κατά τη διαδικασία συσκευασίας των εξαρτημάτων και αποστολής τους. Τα γεμίσματα δεμάτων κατασκευάζονται από χρησιμοποιημένο ανακυκλωμένο χαρτί, η κολλητική ταινία που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία των εξαρτημάτων είναι ανακυκλωμένη και τα διαφημιστικά φυλλάδια βασίζονται σε φυσικά υλικά.


2022

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία της TC

Εισάγουμε στη γκάμα μας ανταλλακτικά για φορτηγάκια που κατασκευάζονται από διαφορετικούς κατασκευαστές. Το έτος 2022 έφερε τεράστιες γεωπολιτικές αλλαγές που επηρέασαν τις διεθνείς πωλήσεις και τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσαρμόσαμε το κατάστημά μας και τη στρατηγική λειτουργίας μας στη δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, θέτοντας την ποιότητα σε προτεραιότητα.

ανταλλακτικά minibus στο κέντρο διέλευσης

Ceo Transit Center

Monika Morzyńska-Wicik

CEO

Σύχγρονη Wonder Woman δηλαδή πώς να δημιουργήσουμε μια εταιρεία μεγαλώνοντας τρία παιδιά; Η εταιρεία Transit Center είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αφιέρωσα πολύ καιρό, πάθος και δουλειά. Παρόλο που δεν έχω σπουδές σχετικές με τη μηχανική αυτοκινήτων (ολοκλήρωσα σπουδές οικονομικών), είναι πολύ πιθανό να είμαι η μόνη γυναίκα στον κόσμο που ξέρει όλα τα μέρη του Ford Transit απ' έξω.

Σε αυτά τα 20 χρόνια γνωρίσα όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν στο Transit. Πολλά αυτοκίνητα έχουν επιδιορθωθεί με θαυματουργό τρόπο με τηλεφωνικές συμβουλές. Όμως ο άνθρωπος δεν ζεί μόνο με την δουλειά! Είμαι μητέρα τριών καταπληκτικών παιδιών. Μου αρέσουν τα σπορ, η αεροβική γυμναστική, η zumba και οι Pilates. Συνταγή για την επιτυχία; Υλοποίηση στόχων, μια όμορφη οικογένεια, αγώνας για την τελειότητα.

Monika Morzyńska-Wicik

Transit Center in Europe